Pondelok

Polievky:
1. Cesnaková krémová s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací plátok na smotanovej kari omáčke, dusená ryža, grilovaný ananás (SK) (1,7) 130g
2. Vyprážaná bravčová kapsa plnená syrom, šunkou a kapiou, pečené zemiaky, rajčinovo cibuľový šalát (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzí guláš s haluškami (SK) (1,3,7) 130g
4. Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou (1,3,7) g

 

Utorok

Polievky:
1. Hrášková kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pečené kuracie stehno, plnka, dusená ryža, kompót (SK) (1,3,7) 230g
2. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. Bolonské špagety, strúhaný syr (SK) (1,3,7) 130g
4. Grilovaný encián s brusnicovou marmeládou, americké zemiaky, zeleninové obloženie (7) 110g

 

Streda

Polievky:
1. () 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na grilovanej zelenine, dusená ryža / hranolky, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
2. Pečená bravčová krkovička, kapusta, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. PIZZA – podľa vlastného výberu (1,3) g

Štvrtok

Polievky:
1. Šošovicová so zeleninou, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Prírodná kuracia rolka plnená slaninkou a nivou, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie dusené na hrášku, zemiaková kaša, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
4. Zapekané plnené šampiňóny, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (1,3,7) g

Piatok

Polievky:
1. Domáca kapustnica, chlieb () 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaný kurací rezeň, dusená ryža, kompót (SK) (1,3,7) 130g
2. Grilovaná bravčová panenka, syrová omáčka, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
3. Zemiakové lokše plnené restovanou kuracou pečeňou, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
4. Vyprážaný karfiol, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie
(SK)
(1,3,7) g

ROZVOZ JEDLA:

https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.