Obedové menu
Zlatý Mlyn - Priestor pre oddych a zábavu.
Obedové menuOd 6.5.2024 do 10.5.2024Objednávky na Tel.č.: 0948 129 007Cena rozvoz – 5.90 €, Reštaurácia 5.90 €
Pondelok
Polievky: |
|||
1. Cesnaková krémová s krutónmi | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kurací plátok na smotanovej kari omáčke, dusená ryža, grilovaný ananás (SK) | (1,7) | 130g | |
2. Vyprážaná bravčová kapsa plnená syrom, šunkou a kapiou, pečené zemiaky, rajčinovo cibuľový šalát (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Hovädzí guláš s haluškami (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou | (1,3,7) | g | |
Utorok
Polievky: |
|||
1. Hrášková kyslá, chlieb | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Pečené kuracie stehno, plnka, dusená ryža, kompót (SK) | (1,3,7) | 230g | |
2. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Bolonské špagety, strúhaný syr (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Grilovaný encián s brusnicovou marmeládou, americké zemiaky, zeleninové obloženie | (7) | 110g | |
Streda
Polievky: |
|||
1. | () | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kurací steak na grilovanej zelenine, dusená ryža / hranolky, zeleninové obloženie (SK) | (1) | 130g | |
2. Pečená bravčová krkovička, kapusta, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. PIZZA – podľa vlastného výberu | (1,3) | g | |
Štvrtok
Polievky: |
|||
1. Šošovicová so zeleninou, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Prírodná kuracia rolka plnená slaninkou a nivou, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Hovädzie dusené na hrášku, zemiaková kaša, kyslá obloha (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Zapekané plnené šampiňóny, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie | (1,3,7) | g | |
Piatok
Polievky: |
|||
1. Domáca kapustnica, chlieb | () | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Vyprážaný kurací rezeň, dusená ryža, kompót (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Grilovaná bravčová panenka, syrová omáčka, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
3. Zemiakové lokše plnené restovanou kuracou pečeňou, kyslá obloha (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Vyprážaný karfiol, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (SK) |
(1,3,7) | g | |
ROZVOZ JEDLA:
https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/
ROZVOZ PIZZE:
MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/
Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >
Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >
KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>
Zmena jedálneho lístka vyhradená
Pôvod mäsa:
Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)
Alergény
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.