Pondelok

Polievky:
1. Zeleninový krém s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací plátok na bylinkovom masle s volským okom, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
2. Bravčový guláš s cestovinou (1,3,7) 130g
3. Španielsky vtáčik, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,3) 130g
4. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (1,3,7) 110g

 

 

Utorok

Polievky:
1. Melencová so šampiňónmi, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážané kuracie nugetky v sezamovej strúhanke, hranolky, kečup, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
2. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, demi glace omáčka, slaninový chips, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) 130g
4. Bryndzové halušky so slaninkou a jarnou cibuľou (1,3,7)

 

Streda

Polievky:
1. Struková kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia na anglickej zelenine, batatové hranolky, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie dusené na baby karotke, dusená ryža, kyslá uhorka (SK) (1) 130g
4. Domáce šišky s marmeládou (1,3,7)

 

Štvrtok

Polievky:
1. Držková, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaná kuracia kapsa plnená slaninou a nivou, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
2. Diabolské bravčové soté, dusená ryža, kyslá uhorka (SK) (1) 130g
3. Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 250g
4. Krémové tagliatelle s omáčkou z lesných húb a kuracím mäsom, parmezán (1,3,7)

 

Piatok

Polievky:
1. Fazuľová so širokými rezancami (1,3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací plátok na smotanovej kari omáčke, dusená ryža, grilovaný ananás (SK) (1,3,7) 130g
2. Steak z bravčovej krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) (1,3,7) 130g
4. Vyprážané rybie filé, slovenský šalát (1,3,4,7) 110g

 

ROZVOZ JEDLA:

https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.