Pondelok

 

Polievky:
1. Rajčinová so syrom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Chrumkavé kuracie prsia v chipsoch, pečené zemiaky, dressing, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Bravčové dusené s baby mrkvičkou, tarhoňa, obloha (CZ) (1) 130g
3. Varené hovädzie, kôprová omáčka, knedľa (DE) (1,3,7) 130g
4. Zeleninový šalát s grilovaným enciánom, dressing, toast (3,7) 130g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, saláma, mozzarella) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Šampiňónová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážané kuracie stehná s kosťou, zemiaková kaša, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Rizoto s bravčovým mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, omáčka z lesných húb, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,7) 130g
4. Domáce parené buchty s lekvárom a orechovou posýpkou (1,3,7) 360g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Srbská fazuľová s údeným mäsom, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Marinované kuracie prsia, ryža, obloha (SK) (1,7) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (CZ) (1,3,7) 130g
3. Maďarský guláš, knedľa (CZ) (1,3,7) 130g
4. Bryndzové halušky so slaninkou (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, šampiňóny) (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Kapustová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pečené kuracie stehno, plnka, ryža, kompót (SK) (1,3,7) 130g
2. Černohorský rezeň, pečené zemiaky, kyslá obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Viedenská roštenka, hranolky, obloha (DE) (1) 130g
4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Zemiakový krém so slaninkou, krutóny (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Grilované kuracie prsia, nivová omáčka, ryža, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Pomaly pečené trhané bravčové mäso, hranolky, BBQ, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Pečená krkovička, kapusta, knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Vyprážané šampiňóny, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 360g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, saláma, niva, cibuľa) (1,3,7) 560g

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.