Pondelok

 

Polievky:
1. Zeleninový krém s krutónmi (9) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Marinované kuracie prsia, ryža ½ + hranolky ½ , obloha (SK) (1,3) 130g
2. Belehradský rezeň, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1) 130g
3. Divinové ragú, halušky (IR) (1,3) 130g
4. Cestoviny s brokolicovou omáčkou, parmezán, polníček (3,7) 250g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Utorok

 

Polievky:
1. Srbská s údeným mäsom, chlieb (SK) (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia v cibuľovom cestíčku, pečené zemiaky, obloha (SK) (1,3) 130g
2. Segedínsky guláš, knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. Prírodná roštenka so šunkou a vajcom, ½ ryža + ½ belgické zemiaky, obloha (BE) (1,3,7,10) 130g
4. Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka (4,7) 110g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Streda

 

Polievky:
1. Šampiňónová kyslá, chlieb (1,3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená pikant. kuracím mäsom, syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (CZ) (1,3,7,9,10) 130g
3. Hovädzie na hubách, ryža, obloha (BE) (1) 130g
4. Ryžový nákyp, broskyňový kompót (1,3) 250g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Kelová polievka, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaný kurací gordon bleu, ryža, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, americké zemiaky, obloha (CZ) (1) 130g
3. Varené hovädzie, kôprová omáčka, knedľa (BE) (1,3,7) 130g
4. Špenátové halušky so syrovou omáčkou, viedenská cibuľka (1,3,7) 250g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Piatok

 

Polievky:
1. Držková, chlieb (SK) (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
1. Jánošíková kapsa ( bryndza, slanina ), pečené zemiaky, obloha (SK) (1,7) 130g
2. Pikantné bravčové soté, ryža, obloha (CZ) (1) 130g
3. Grilovaná panenka, demi glace omáčka, šťuchané zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7,9) 130g
4. Krémové tagliatelle s kúskami lososa (NO) (1,3,4,7) 250g

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.