Pondelok

 

Polievky:
1. Rajčinová so syrom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie nugetky v syrovom cestíčku, hranolky, pikantný dressing, obloha (SK) (1,3,7,10) 130g
2. Vyprážaný karbonátok, fazuľový prívarok, chlieb (CZ) (1,3,7) 130g
3. Orientálska hovädzia pečienka, ryža, obloha (IR) (1) 130g
4. Zeleninový šalát s grilovaným enciánom, dressing, toast (3,7,10) 110g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Utorok

 

Polievky:
1. Kelová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená pikantným kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Pečené trhané bravčové mäso v žemli, hranolky, BBQ omáčka (CZ) (1,3,7,10) 130g
3. Hovädzie na hubách, ryža, obloha (SK) (1) 130g
4. Cuketové placky, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka (3,7,10) 250g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Streda

 

Polievky:
1. Šošovicová kyslá, chlieb (SK) (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia v brokolicovom cestíčku, zemiaková kaša, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Bravčové karé na cícerovom ragú, ryža, obloha (CZ) (1) 130g
3. Anglický roosbeaf, pečené zemiaky, obloha (IR) 130g
4. Džemové palacinky s lesným ovocím a šľahačkou (1,3,7) 350g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Držková, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vykostené kuracie stehná v slaninke, karamelizovaná cibuľka, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Bravčový vyprážaný rezeň, majonézový šalát (SK) (1,3,7,9) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka na višňovej omáčke, americké zemiaky, obloha (CZ) 130g
4. Lasagne bolognese s mozazrellou (1,7) 250g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Piatok

 

Polievky:
1. Brokolicový krém s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
1. Kuracie prsia na kari omáčke so šampiňónmi, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Pečená krkovička, kapusta, knedľa (CZ) (1,3,7) 130g
3. Kastrolová roštenka (SK) (1) 130g
4. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska (1,3,7,10) 110g

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.