Pondelok

Polievky:
1. Rajčinová so syrom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Marinovaný kurací steak na grilovanej zelenine, hranolky, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
2. Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša, cvikla (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzí stroganov, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
4. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 350g

 

Utorok

Polievky:
1. Držková, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Prírodný kurací gordon bleu, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
2. Vyprážaný karbonátok, zemiakový prívarok, chlieb (SK) (1,3,7) 130g
3. Maďarský guláš, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Špenátové halušky so syrovou omáčkou a slaninkou (1,3,7) 250g

 

 

Streda

Polievky:
1. Fazuľová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Hovädzí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážané vykostené kuracie stehno, dusená ryža, kompót (SK) (1,3,7) 130g
2. Pomaly pečené trhané bravčové mäso, pečené zemiaky, BBQ omáčka, coleslaw šalátik (SK) (3) 130g
3. Hovädzie dusené na baby karotke, tarhoňa, kyslá uhorka (SK) (1,3,7) 130g
4. Škoricové osie hniezda (1,3,7) 250g

 

Štvrtok

Polievky:
1. Boršč s kyslou smotanou, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
2. Švédske mäsové guľôčky, zemiaková kaša, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
3. Varené hovädzie, kôprová omáčka, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (1,3,7) 130g

 

Piatok

Polievky:
1. Hrášková krémová s krutónmi (3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vykostené kuracie stehno v teryiaki omáčke, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) 130g
2. Pečená bravčová krkovička na kapustných strapačkách (SK) (1,3) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka na omáčke z lesných húb, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
4. Vyprážané rybie filé, slovenský šalát (CZ) (1,3,4,7) 130g

 

ROZVOZ JEDLA:

https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.