Pondelok

Polievky:
1. Rajčinová s cestovinou (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie nugetky v slnečnicovom cestíčku, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
2. Pečená bravčová krkovička na čiernom pive a cibuli, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
3. Hovädzie dusené na zelenine, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
4. Špenátové halušky so syrovou omáčkou a slaninkou (1,3,7) 350g

 

 

Utorok

Polievky:
1. Svieža zeleninová s melencami (3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na bylinkovom masle s volským okom, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
2. Vyprážaný karbonátok, zemiaková kaša, kyslá uhorka (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie varené, kôprova omáčka, knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Restovaná kuracia pečeň, dusená ryža, uhorkový šalát (1) 130g

 

Streda

Polievky:
1. Zemiaková kyslá s vajíčkom, chlieb (1,3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pikantné kuracie soté, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, americké zemiaky, dressing, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, nivová omáčka, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
4. Domáca moravské koláče (1,3,7) 350g

 

Štvrtok

Polievky:
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pečené kuracie stehno, plnka, dusená ryža, kompót (SK) (1,3,7) 250g
2. Plnená paprika, rajčinová omáčka, knedľa (SK) (1,3,7) 350g
3. Hovädzí stroganov, dusená ryža/hranolky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
4. Listový šalát s kuracími nugetkami v sezame, dressing, celozrnné pečivo (SK) (1,3,7) 130g

 

Piatok

Polievky:
1. Hŕstkova, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Marinované kuracie prsia, hranolky, zeleninové obloženie (SK) 130g
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (7) 130g
3. Španielsky vtáčik, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,3) 130g
4. Zeleninový karbonátok, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (1,3,7) 350g

 

 

ROZVOZ JEDLA:

https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.