Obedové menu
Zlatý Mlyn - Priestor pre oddych a zábavu.
Obedové menuOd 22.4.2024 do 26.4.2024Objednávky na Tel.č.: 0948 129 007Cena rozvoz – 5.90 €, Reštaurácia 5.90 €
Pondelok
Polievky: |
|||
1. Fazuľová so širokými rezancami | (1,3,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Chrumkavé kuracie prsia v chipsoch, pečené zemiaky, dressing, zeleninové obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Bravčové dusené na rasci s haluškami (SK) | (1) | 130g | |
3. Mexický hovädzí guláš, dusená ryža, kyslá obloha (SK) | (1,7) | 130g | |
4. Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta | (1,3,7) | g | |
Utorok
Polievky: |
|||
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kuracie prsia v syrovom cestíčku, zemiaková kaša, kyslá obloha (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Pečená bravčová krkovička, kapusta, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Grilovaná bravčová panenka, nivová omáčka, slaninový chips, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (7) | 130g | |
4. Hlivový perkelt s cestovinou | (1,3,7) | g | |
Streda
Polievky: |
|||
1. Struková kyslá, chlieb | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Zemiaková placka plnená pikantným kuracím soté, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Prírodný bravčový plátok s volským okom, pečené zemiaky, zel. obloženie (SK) | (1,3) | 130g | |
3. Španielsky vtáčik, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (1,3) | 130g | |
4. Domáce šišky s marmeládou | (1,3,7) | g | |
Štvrtok
Polievky: |
|||
1. Boršč s kyslou smotanou, chlieb | (7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Prírodná kuracie rolka plnená restovanou zeleninkou v slaninovom opasku, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (1) | 130g | |
2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Sviečková na smotane, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Kapustné strapačky so slaninkou | (1,3) | g | |
Piatok
Polievky: |
|||
1. Cesnaková krémová s krutónmi | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Vyprážané vykostené kuracie stehno, dusená ryža, kompót (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Čevabčiči s horčicou a cibuľkou, maslové zemiaky (SK) | (1,7,10) | 130g | |
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Grilovaný pstruh, holandská omáčka, batátové pyré, zeleninové obloženie (SK) | (3,4,7) | 110g | |
ROZVOZ JEDLA:
https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/
ROZVOZ PIZZE:
MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/
Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >
Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >
KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>
Zmena jedálneho lístka vyhradená
Pôvod mäsa:
Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)
Alergény
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.