Pondelok

 

Polievky:
1. Hokaido krém s tekvicovými semienkami a tekvicovým olejom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Marinované kuracie prsia, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Francúzske zemiaky, kyslá obloha (1,3,7) 350g
3. Maďarský guláš, knedľa (DE) (1,3,7) 130g
4. Vyprážaný syr so šunkou, hranolky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 130g
5. PIZZA SLIMÁKY – (rajčinový základ, syr, šunka, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Držková, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Rizoto s kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 350g
2. Černohorský rezeň, pečené zemiaky, kyslá obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, knedľa (SK) (1,3,7) 230g
4. Perkelt z hlivy ustricovej, cestovina (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, saláma, červená cibuľa, niva) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Šampiňónová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža, obloha (SK) (1,7) 130g
2. Vyprážaná bravčová kapsa (slanina, niva ), pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Pomaly pečené trhané bravčové mäsom, hranolky, BBQ omáčka, obloha (CZ) (1) 130g
4. Domáce parené buchty s lekvárom a orechovou posýpkou (1,3,7) 350g
5. PIZZA MENU (rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Srbská fazuľová s údeným mäsom, chlieb (SK) (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Chrumkavé kuracie prsia v chipsoch, pečené zemiaky, dressing, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Segedínsky guláš, knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka v slanine, nivová omáčka, ryža, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
4. Restovaná kuracia pečeň, ryža, uhorkový šalát (SK) (1) 130g
5. PIZZA MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, slanina, kukurica, červená cibuľa) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Rajčinová so syrom (1,3) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací WRAP so zeleninou, hranolky, dressing (SK) (1,3,7) 130g
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, obloha (SK) (1,7) 130g
3. Španielsky vtáčik, ryža, obloha (CZ) (1,3) 130g
4. Grilovaný losos na holandskej omáčke, maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou (NO) (1,3,4,7) 350g
5. PIZZA– GAZDOVSKÁ (rajčinový základ, syr, saláma, klobása, cibuľa, feferóny, baraní roh, vajce) (1,3,7) 560g

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Večerné menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.