Pondelok

 

Polievky:
1. Zemiakový krém so slaninkou a krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Chrumkavé kuracie prsia chipsoch, pečené zemiaky, dressing, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
2. Čevabčiči s horčicou a cibuľkou, maslové zemiaky (CZ) (1,3,10) 130g
3. Hovädzie na víne, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
4. Čerstvý zeleninový šalát s grilovanými kuracími kúskami, bylinkový dressing, pizza štangle (SK) (1,3,7) 350g
5. PIZZA – PREKLADANÁ (rajčinový základ, syr, šunka, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Srbská fazuľová s údeným mäsom, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracia roláda plnená mäsom, dusená ryža, mrkvovo ananásový šalátik (SK) (1) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie plátky na slanine s opraženou cibuľkou, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
4. Smotanovo krémové cestoviny s kuracím mäsom a brokolicou, parmezán (1,3,7) 350g
5. PIZZA – (rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Struková kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pečené kuracie stehno, plnka, dusená ryža, kompót (SK) (1,3,7) 250g
2. Bačovský rezeň v cestíčku plnený syrom a oravskou slaninou, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka na krémovom tekvicovom rizote, parmezán (SK) (1,7) 130g
4. Zapekané tvarohové palacinky s karamelovým krémom (1,3,7) 350g
5. PIZZA SLIMÁKY (rajčinový základ, syr, šunka, kukurica, niva) + syrový dressing (1,3,7) 600g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Hŕstková, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaný kurací GORDON BLEU, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
2. Zapekaná bravčová krkovička s restovaným pórom a údený syrom, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) (1,3,7) 130g
4. Cuketovo mrkvové placky, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, saláma, šampiňóny) (1,3,7) 600g

Piatok

 

Polievky:
1. Francúzska cibuľačka so syrovým toastom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracia rolka plnená baby špenátom, syrová omáčka, dusená ryža, zeleninové, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
2. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie dusené na korení, tarhoňa, kyslá uhorka (SK) (1,3) 110g
4. Grilovaný losos na anglickej zelenine, maslové zemiaky, zeleninové obloženie (3,4,7) 130g
5. Pizza GAZDOVSKÁ (1) (1,3,7) 350g

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.