Pondelok

 

Polievky:
1. Hokaido krém s opraženými tekvicovými semienkami a tekvicovým olejom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Tortillový wrap plnený kuracím mäsom a zeleninou, hranolky, dressing (SK) (1,3,7) 130g
2. Plnená paprika, rajčinová omáčka, knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie dusené na korení, ryža, obloha CZ) (1) 130g
4. Vyprážaný karfiol, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 350g
5. PIZZA – ( rajčinový základ, syr, šunka, saláma, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Kapustová polievka, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Chrumkavé kuracie prsia v chipsoch, pečené zemiaky, dressing, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, obloha (SK) (1,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, omáčka z lesných húb, ryža, obloha (HU) (1,7) 130g
4. Domáce parené buchty s lekvárom a orechovou posýpkou preliate horúcim maslom (1,3,7) 350g
5. PIZZA – ( rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Zemiaková kyslá s vajíčkom, chlieb (1,3) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pečené kuracie stehno, plnka, ryža, kompót (SK) (1,3) 130g
2. Černohorský rezeň, pečené zemiaky, kyslá obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Hovädzí guláš s haluškami (CZ) (1,3) 130g
4. Tvarohová žemľovka s ovocím (1,3,7) 350g
5. PIZZA SLIMÁKY – ( rajčinový základ, syr, šunka, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Srbská fazuľová s údeným mäsom, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3) 130g
2. Sekaná s vajíčkom, slovenský šalát (CZ) (1,3,7) 130g
3. Prírodná hovädzia roštenka so šunkou a vajcom, hranolky / ryža, obloha (SK) (1,3) 130g
4. Bryndzové halušky so slaninkou (1,3,7) 350g
5. PIZZA– ( PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU PODĽA JEDÁLNEHO LÍSTKA) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Zeleninový krém s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Krémové tagliatelle s kuracím mäsom a lesnými hubami (SK) (1,3,7) 130g
2. Prírodné bravčové karé s dusenou zeleninou, ryža, obloha (CZ) (1) 130g
3. Plnený bravčový bôčik, zemiaková kaša, kyslá obloha (DE) (1,3,7) 130g
4. Vyprážaný syr so šunkou, hranolky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 130g
5. PIZZA– ( rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy) (1,3,7) 560g

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

 

 

welcome image