Pondelok

 

Polievky:
1. Karfiolová krémová s krutónmi (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia na smotanovej kari omáčke, ryža, obloha (SK) (1,3) 130g
2. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, kyslá obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Hovädzí stroganov, ryža, obloha (DE) (1,7) 130g
4. Grilovaný encián v sušenej šunke, anglická zelenina na bylinkovom masle, toast (3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, slanina, cibuľa, baraní roh) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Kapustová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaný kurací gordon bleu, pečené zemiaky, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Diabolské bravčové mäso, ryža, obloha (CZ) (1) 130g
3. Tatranská roštenka, hranolky, obloha (CZ) (1) 130g
4. Zemiakové lokše plnené restovanou kuracou pečeňou, kyslá obloha (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, pikantná saláma, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Zemiaková kyslá s vajíčkom, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, pečené zemiaky, obloha (SK) (1,3,7) 130g
3. Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Domáce lekvárové perky s makom (1,3,7) 350g
5. PIZZA SLIMÁKY ( rajčinový základ, syr, saláma, niva) + syrový dressing (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb (SK) (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená pikantným kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3) 130g
2. Pečené fašírky, slovenský šalát (SK) (1,3) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, syrová omáčka, ryža, obloha (CZ) (1,7) 130g
4. Bolonské lasagne (1,3) 130g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Rajčinová so syrom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Prírodné kuracie prsia na šampiňónoch, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Vyprážaná Jánošíková kapsa (bryndza, slaninka), pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Divinové ragú s haluškami (SK) (1,3,7) 130g
4. Zapekaná cuketa plnená zeleninou a syrom, hráškové pyré, maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou (1,3,7) 130g
5. PIZZA–GAZDOVSKÁ (rajčinový základ, syr, saláma, klobása, cibuľa, feferóny, bar. roh, vajce) (1,3,7) 560g

 

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.