Pondelok

Polievky:
1. Špenátová krémová s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie soté s brokolicou a smotanovou omáčkou, dusená ryža, zel. obloženie (SK) (1,7) 130g
2. Francúzske zemiaky, kyslá uhorka (SK) (1,3,7) 350g
3. Grilovaná bravčová panenka na demi glace omáčke, pečené zemiaky, zel. obloženie (SK) (1) 130g
4. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (1,3,7) 130g
5. Zeleninový šalát s kuracím GYROS mäsom, bylinkový dressing, toast (7) 350g

 

Utorok

Polievky:
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená pikantným kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
3. Varené hovädzie, chrenová omáčka, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Restovaná kuracia pečeň, dusená ryža, uhorkový šalát (1) 130g
5. Zemiakové šúľance s makovou posýpkou a horúcim maslom (1,3,7) 350g

 

 

Streda

Polievky:
1. Zemiaková kyslá s vajíčkom, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Chrumkavé kuracie prsia v chipsoch, pečené zemiaky, dressing, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
2. Švédske mäsové guľôčky, zemiaková kaša, zeleninové obloženie (SK) (1,7) 130g
3. Španielsky vtáčik, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,3) 130g
4. Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7) 350g
5. Zeleninový šalát s vyprážanými šampiňónmi, dressing, toast (1,3,7) 350g

 

Štvrtok

Polievky:
1. Kelová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracia rolka plnená baby špenátom, syrová omáčka, dusená ryža, zeleninová obloha (SK) (1,7) 130g
2. Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša, cvikla (SK) (1,7) 130g
3. Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 250g
4. Hlivový perkelt s kolienkami (1,3,7) 350g
5. Zeleninový šalát s grilovaným enciánom, dressing, toast (7) 350g

 

Piatok

Polievky:
1. Hrachová zo sušeného hrachu, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na grilovanej zelenine, hranolky, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
2. Černohorský rezeň, pečené zemiaky, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie dusené na baby karotke, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
4. Grilovaný losos na holandskej omáčke, maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou, zeleninové obloženie 6,50 Eur (1,4,7) 130g
5. Zeleninový šalát s kuracími nugetkami v slnečnicovom cestíčku, dressing, toast (1,3,7) 130g

 

ROZVOZ JEDLA:

https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.