Pondelok

 

Polievky:
1. Zeleninový krém s krutónmi (1,7,9) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na hríbovej omáčke, ryža, obloha (1,3,7) 130g
2. Bravčové rizoto so syrom, kyslá obloha (1,7) 130g
3. Viedenská roštenka, hranolky, obloha (1) 130g
4. Grilovaný encián na zeleninovom šaláte, dressing, toast (1,7) 200g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Utorok

 

Polievky:
1. Francúzska cibuľačka (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací paprikáš s cestovinou (1) 130g
2. Černohorský rezeň, pečené zemiaky, kyslá obloha (1,3) 130g
3. Hovädzie špikované, viedenský knedlík (1,3,7) 130g
4. Vysmážaný karfiol, zemiakové pyré, tatárska omáčka (1,3,7) 120g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Streda

 

Polievky:
1. Fazuľová so širokými rezancami (1,9) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vysmážaný kurací gordon bleu, ryža, obloha (1,3,7) 130g
2. Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7) 130g
3. Bravčová panenka na grilovanej zelenine, americké zemiaky, obloha (7) 130g
4. Makové šúľance s horúcim maslom (1,3,7) 200g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Zemiaková kyslá s vajíčkom, chlieb (1,3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie medailónky na nivovej omáčke, ryža, obloha (1,3,7) 130g
2. Sedliacka krkovička, šťúchané zemiaky, kyslá obloha (1) 130g
3. Údené bravčové koleno, pečené zemiaky, kyslá obloha (1) 130g
4. Penne so špenátovou omáčkou, parmezán, rukola/polníček (1,3,7) 200g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Piatok

 

Polievky:
1. Držková, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracia rolka plnená pražskou plnkou, ryža, obloha (1,3,7) 130g
2. Vysmážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (1,3,7,10) 130g
3. Hovädzie na hubách, slovenská ryža (1,7) 130g
4. Rybie filé na dusenej zelenine, maslové zemiaky, obloha (4,7) 120g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

Zmena jedálneho lístka vyhradená

 

Alergény

 

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.