Pondelok

 

Polievky:
1. Polievka zo sušeného hrachu, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pikantné kuracie soté, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky (1,10) 130g
3. Hovädzí guláš, halušky (SK) (1,3) 130g
4. Vyprážaný karfiól, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 350g
5. PIZZA– ( rajčinový základ, syr, šunka, slanina, baraní roh) (1,3,7) 560g

 

Utorok: OTVORENÉ OD 11.00 do 20.00 hod – výber z jedálneho lístka + PIZZA

 

 

Streda

 

Polievky:
1. Šošovicová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie nugetky v sezame, hranolky, BBQ omáčka, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Bravčové dusené na šampiňónoch, tarhoňa, obloha (CZ) (1) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, omáčka z pečeného cesnaku, šťuchané zemiaky, obloha (CZ) (1,3) 130g
4. Tvarohová žemľovka s ovocím (3,7) 350g
5. PIZZA– ( rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Držková, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pečené kuracie stehno, plnka, ryža, kompót (SK) (1,3,7) 130g
2. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, kyslá obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Varené hovädzie, kôprová omáčka, knedľa (DE) (1,3,7) 130g
4. Cuketové placky, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka (SK) (1,3,7) 350g
5. PIZZA– ( rajčinový základ, syr, šunka, saláma, mozzarella) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Karfiolová krémová, krutóny (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na bylinkovom masle, volské oko, ryža, obloha (SK) (1,3) 130g
2. Bravčové karé v syrovom cestíčku, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,3) 130g
3. Hovädzí stroganov, karlovarský knedlík (DE) (1,3,7) 130g
4. Krémové tagliatelle s kúskami lososa (3,4,7) 350g
5. PIZZA– ( rajčinový základ, syr, šunka, pikantná saláma, niva, červená cibuľa) (1,3,7) 560g

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.