Obedové menu
Zlatý Mlyn - Priestor pre oddych a zábavu.
Obedové menuOd 4.12.2023 do 8.12.2023Objednávky na Tel.č.: 0948 129 007Cena rozvoz – 5.90 €, Reštaurácia 5.90 €
Pondelok
Polievky: |
|||
1. Zeleninový krém s krutónmi | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kurací plátok na bylinkovom masle s volským okom, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Bravčový guláš s cestovinou | (1,3,7) | 130g | |
3. Španielsky vtáčik, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (1,3) | 130g | |
4. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie | (1,3,7) | 110g | |
Utorok
Polievky: |
|||
1. Melencová so šampiňónmi, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Vyprážané kuracie nugetky v sezamovej strúhanke, hranolky, kečup, zeleninové obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Segedínsky guláš, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Grilovaná bravčová panenka, demi glace omáčka, slaninový chips, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | 130g | ||
4. Bryndzové halušky so slaninkou a jarnou cibuľou | (1,3,7) | ||
Streda
Polievky: |
|||
1. Struková kyslá, chlieb | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kuracie prsia na anglickej zelenine, batatové hranolky, zeleninové obloženie (SK) | (1) | 130g | |
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Hovädzie dusené na baby karotke, dusená ryža, kyslá uhorka (SK) | (1) | 130g | |
4. Domáce šišky s marmeládou | (1,3,7) | ||
Štvrtok
Polievky: |
|||
1. Držková, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Vyprážaná kuracia kapsa plnená slaninou a nivou, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Diabolské bravčové soté, dusená ryža, kyslá uhorka (SK) | (1) | 130g | |
3. Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 250g | |
4. Krémové tagliatelle s omáčkou z lesných húb a kuracím mäsom, parmezán | (1,3,7) | ||
Piatok
Polievky: |
|||
1. Fazuľová so širokými rezancami | (1,3,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kurací plátok na smotanovej kari omáčke, dusená ryža, grilovaný ananás (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Steak z bravčovej krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Vyprážané rybie filé, slovenský šalát | (1,3,4,7) | 110g | |
ROZVOZ JEDLA:
https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/
ROZVOZ PIZZE:
MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/
Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >
Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >
KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>
Zmena jedálneho lístka vyhradená
Pôvod mäsa:
Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)
Alergény
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.