Obedové menu
Zlatý Mlyn - Priestor pre oddych a zábavu.
Obedové menuOd 27.3.2023 do 31.3.2023Objednávky na Tel.č.: 0948 129 007Cena rozvoz – 5.90 €, Reštaurácia 5.90 €
Pondelok
Polievky: |
|||
1. Rajčinová s cestovinou | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kuracie nugetky v slnečnicovom cestíčku, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Pečená bravčová krkovička na čiernom pive a cibuli, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
3. Hovädzie dusené na zelenine, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (1) | 130g | |
4. Špenátové halušky so syrovou omáčkou a slaninkou | (1,3,7) | 350g | |
Utorok
Polievky: |
|||
1. Svieža zeleninová s melencami | (3,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kurací steak na bylinkovom masle s volským okom, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
2. Vyprážaný karbonátok, zemiaková kaša, kyslá uhorka (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Hovädzie varené, kôprova omáčka, knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Restovaná kuracia pečeň, dusená ryža, uhorkový šalát | (1) | 130g | |
Streda
Polievky: |
|||
1. Zemiaková kyslá s vajíčkom, chlieb | (1,3,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Pikantné kuracie soté, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (1) | 130g | |
2. Vyprážaný bravčový rezeň, americké zemiaky, dressing, zeleninové obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Grilovaná bravčová panenka, nivová omáčka, pečené zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
4. Domáca moravské koláče | (1,3,7) | 350g | |
Štvrtok
Polievky: |
|||
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Pečené kuracie stehno, plnka, dusená ryža, kompót (SK) | (1,3,7) | 250g | |
2. Plnená paprika, rajčinová omáčka, knedľa (SK) | (1,3,7) | 350g | |
3. Hovädzí stroganov, dusená ryža/hranolky, zeleninové obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
4. Listový šalát s kuracími nugetkami v sezame, dressing, celozrnné pečivo (SK) | (1,3,7) | 130g | |
Piatok
Polievky: |
|||
1. Hŕstkova, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Marinované kuracie prsia, hranolky, zeleninové obloženie (SK) | 130g | ||
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, zeleninové obloženie (SK) | (7) | 130g | |
3. Španielsky vtáčik, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) | (1,3) | 130g | |
4. Zeleninový karbonátok, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka, zeleninové obloženie | (1,3,7) | 350g | |
ROZVOZ JEDLA:
https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/
ROZVOZ PIZZE:
MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/
Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >
Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >
KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>
Zmena jedálneho lístka vyhradená
Pôvod mäsa:
Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)
Alergény
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.