Obedové menu
Zlatý Mlyn - Priestor pre oddych a zábavu.
Obedové menuOd 22.2.2021 do 26.2.2021Objednávky na Tel.č.: 0948 129 007Cena – 4,70€
Pondelok
Polievky:
1. Šampiňónový krém s krutónmi | (1,7) | 0,33l |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l |
Hlavné jedlo:
1. Prírodné kuracie prsia plnené špenátom, rajčinou a mozzarellou, ryža, obloha (SK) | (7) | 130g |
2. Bravčové karé v syrovom cestíčku, pečené zemiaky, obloha (CZ) | (1,3,7) | 130g |
3. Hovädzí guláš, knedľa (DE) | (1,3,7) | 130g |
4. Špenátové halušky so syrovou omáčkou a slaninkou | (1,3,7) | 130g |
5. PIZZA MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, saláma, kukurica) | (1,3,7) | 560g |
Utorok
Polievky:
1. Frankfurtská s párkom, chlieb | (1) | 0,33l |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l |
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaná kuracia PASTIERSKA kapsa ( slaninka, oštiepok ), ryža, obloha (SK) | (1,3,7) | 130g |
2. Francúzske zemiaky, kyslá obloha | (1,3) | 130g |
3. Medajlónky z bravčovej panenky, pečené zemiaky, obloha (SK) | (1) | 130g |
4. Cestoviny s brokolicovou omáčkou a parmezánom | (1,3,7) | 350g |
5. Pizza MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, saláma, slanina, cibuľa) | (1,3,7) | 560g |
Streda
Polievky:
1. Fazuľová kyslá, chlieb | (1,7) | 0,33l |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3) | 0,33l |
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na horčicovo – medovej omáčke, pečené zemiaky, obloha (SK) | (1,3,7) | 130g |
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (SK) | (1,3,7) | 130g |
3. Hovädzie dusené na hubách, ryža, obloha (DE) | (1) | 130g |
4. Tvarohová žemľovka s ovocím | (1,3,7) | 350g |
5. PIZZA SLIMÁKY (rajčinový základ, syr, saláma, niva) + syrový dressing | (1,3,7) | 560g |
Štvrtok
Polievky:
1. Čínska ostro-kyslá s ryžovými rezancami (SK) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l |
Hlavné jedlo:
1. Kuracie nugetky v sézame, hranolky, BBQ omáčka, obloha (SK) | (1,3,7) | 130g |
2. Segedínsky guláš, knedľa (CZ) | (1,3,7) | 130g |
3. Prírodná hovädzia roštenka so šunkou a vajcom, ryža, obloha (DE) | (1,3) | 130g |
4. Grilovaný encián na brusnicovej omáčke, pečené zemiaky | 130g | |
5. PIZZA MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy) | (1,3,7) | 560g |
Piatok
Polievky:
1. Rajčinová so syrom | (1,7) | 0,33l |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l |
Hlavné jedlo:
1. Kurací WRAP so zeleninou, hranolky, dressing (SK) | (1,3,7) | 130g |
2. Sedliacka krkovička, zemiaková kaša, kyslá obloha (CZ) | (1,7) | 130g |
3. Španielsky vtáčik, ryža, obloha (CZ) | (1,3) | 130g |
4. Vyprážané šampiňóny, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka | (1,3,7) | 350g |
5. PIZZA– GAZDOVSKÁ (rajčinový základ, syr, saláma, klobása, cibuľa, feferóny, baraní roh, vajce) | (1,3,7) | 560g |
LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:
Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.
ROZVOZ PIZZE:
MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/
Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >
Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >
KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>
Zmena jedálneho lístka vyhradená
Pôvod mäsa:
Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)
Alergény
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.