Pondelok

 

Polievky:
1. Šampiňónová krémová s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaná kuracia Pastierska kapsa ( slaninka, bryndza ), pečené zemiaky, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Zapekaná bravčová krkovička s restovaným pórom a údeným syrom, šťuchané zemiaky, obloha (CZ) (1,7) 130g
3. Hovädzí stroganov, ryža, obloha (DE) (1,7) 130g
4. Krémové cestoviny s kuracím mäsom a brokolicou (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, saláma, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Fazuľová so širokými rezancami (1,3) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Marinované kuracie prsia, pečené zemiaky, obloha (SK) (1) 130g
2. Hamburské stehno, knedľa (CZ) (1,3,7) 130g
3. Viedenská roštenka, hranolky, obloha (DE) (1) 130g
4. Vyprážaná kuracia pečeň, ryža, domáca tatárska omáčka (SK) (1,3,7) 130g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, slanina, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Šošovicová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia na grilovanej zelenine, batatové hranolky, obloha (SK) (1) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (CZ) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, nivová omáčka, ryža / pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,7) 130g
4. Nutelové palacinky s ovocím (1,3,7) 350g
5. Pizza SLIMÁKY (rajčinový základ, syr, saláma, niva) + syrový dressing (1,3,7) 360g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb (SK) (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie nugetky v sezame, hranolky, bbq omáčka, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Prírodné bravčové karé na šampiňónoch, ryža, obloha (CZ) (1) 130g
3. Hovädzí guláš, knedľa (DE) (1,3,7) 130g
4. Bolonské lasagne (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, kuracie mäso, brokolica, niva) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Zemiaková kyslá s vajíčkom, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Rizoto s kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 350g
2. Bravčové karé v slaninovom cestíčku, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,3) 130g
3. Pečené bravčové líčka, zemiaková kaša, obloha (CZ) (1,7) 130g
4. Zapekané plnené šampiňóny, pečené zemiaky, obloha (7) 350g
5. PIZZA–GAZDOVSKÁ ( rajčinový základ, syr, saláma, klobása, cibuľa, feferóny, bar. roh, vajce) (1,3,7) 560g

 

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.