Pondelok

 

Polievky:
1. Šampiňónový krém s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Prírodné kuracie prsia plnené špenátom, rajčinou a mozzarellou, ryža, obloha (SK) (7) 130g
2. Bravčové karé v syrovom cestíčku, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Hovädzí guláš, knedľa (DE) (1,3,7) 130g
4. Špenátové halušky so syrovou omáčkou a slaninkou (1,3,7) 130g
5. PIZZA MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, saláma, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Frankfurtská s párkom, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaná kuracia PASTIERSKA kapsa ( slaninka, oštiepok ), ryža, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Francúzske zemiaky, kyslá obloha (1,3) 130g
3. Medajlónky z bravčovej panenky, pečené zemiaky, obloha (SK) (1) 130g
4. Cestoviny s brokolicovou omáčkou a parmezánom (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, saláma, slanina, cibuľa) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Fazuľová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na horčicovo – medovej omáčke, pečené zemiaky, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie dusené na hubách, ryža, obloha (DE) (1) 130g
4. Tvarohová žemľovka s ovocím (1,3,7) 350g
5. PIZZA SLIMÁKY (rajčinový základ, syr, saláma, niva) + syrový dressing (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Čínska ostro-kyslá s ryžovými rezancami (SK) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie nugetky v sézame, hranolky, BBQ omáčka, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Segedínsky guláš, knedľa (CZ) (1,3,7) 130g
3. Prírodná hovädzia roštenka so šunkou a vajcom, ryža, obloha (DE) (1,3) 130g
4. Grilovaný encián na brusnicovej omáčke, pečené zemiaky 130g
5. PIZZA MENU – (rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Rajčinová so syrom (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací WRAP so zeleninou, hranolky, dressing (SK) (1,3,7) 130g
2. Sedliacka krkovička, zemiaková kaša, kyslá obloha (CZ) (1,7) 130g
3. Španielsky vtáčik, ryža, obloha (CZ) (1,3) 130g
4. Vyprážané šampiňóny, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 350g
5. PIZZA– GAZDOVSKÁ (rajčinový základ, syr, saláma, klobása, cibuľa, feferóny, baraní roh, vajce) (1,3,7) 560g

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.