Pondelok

Polievky:
1. Cesnaková krémová s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Prírodná kuracia kapsa s bryndzou a slaninkou, pečené zemiaky, zel. obloženie (SK) (1,7) 130g
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, zel. obloženie (SK) (1,7) 130g
3. Hovädzí tokáň na červenom víne, dusená ryža, kyslá uhorka (SK) (1) 130g
4. Vyprážaný encián, hranolky, domáca tatárska omáčka, zel. obloženie (1,3,7) g

 

 

Utorok

Polievky:
1. Frankfurtská s párkom, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracia rolka plnená baby špenátom, syrová omáčka, dusená ryža, zel. obloženie (SK) (1,3,7) 230g
2. Bravčové karé v cibuľovom cestíčku, pečené zemiaky, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
3. Sviečková na smotane, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Bolonské špagety, strúhaný syr (1,3,7) g

 

Streda

Polievky:
1. Fazuľová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená kuracím soté, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Záhorácky závitok, maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou, zel. obloženie (SK) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, omáčka z lesných húb, dusená ryža, zel. obloženie (SK) (1,7) 130g
4. Ovocné knedličky s tvarohom a ovocím (1,3,7) g

 

Štvrtok

Polievky:
1. Hŕstková, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážané vykostené kuracie stehno, dusená ryža, kompót (SK) (1,3,7) 130g
2. Živánska na plechu, kyslá obloha (SK) (3) 130g
3. Varené hovädzie, kôprová omáčka, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. PIZZA – rajčinový základ, syr, šunka, slanina, baraní roh (1,3,7) g

 

Piatok

Polievky:
1. Boršč s kyslou smotanou, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie KUNG PAO, dusená ryža, zel. obloženie (SK) (1) 130g
2. Vyprážaná bravčová kapsa (syr, šunka, kápia), pečené zemiaky, zel. obloženie (SK) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) (1,3,7) 130g
4. Hlivový perkelt s kolienkami (1,3,7) 110g

 

ROZVOZ JEDLA:

https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.