Pondelok

 

Polievky:
1. Hráškový krém s krutónmi (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na bylinkovom masle s volským okom, pečené zemiaky, obloha (SK) (3,7) 130g
2. Segedínsky guláš, knedľa (CZ) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie dusené na hubách, ryža, obloha (DE) (1) 130g
4. Letný zeleninový šalát s grilovanými kuracími kúskami, bylinkový dressing, pizza štangle (3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Frankfurtská s párkom, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Marinované kuracie prsia, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Mletý rezeň so syrom, pečené zemiaky, kyslá obloha (CZ) (1,3) 130g
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (DE) (1,3,7) 130g
4. Hlivový perkelt s cestovinou (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, pikantná saláma, údený syr, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Šampiňónová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia na smotanovej kari omáčke, ryža, obloha (SK) (1,7) 130g
2. Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša, cvikla (CZ) (1,3,7) 130g
3. Pečené kačacie stehno, dusená červená kapusta, knedľa (CZ) (1,3,7) 130g
4. Nutelové palacinky s ovocím (1,3,7) 350g
5. PIZZA SLIMÁKY ( rajčinový základ, syr, saláma, niva) + syrový dressing (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Kelová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Chrumkavé kuracie prsia v chipsoch, pečené zemiaky, pikantný dressing, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Francúzske zemiaky, kyslá obloha (CZ) (1,3) 350g
3. Viedenská roštenka, hranolky/ryža, obloha (DE) (1) 130g
4. Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta (1,3,7) 350g
5. Pizza MENU (rajčinový základ, syr, šunka, slanina, saláma, cibuľa, kukurica) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Zemiakový krém so slaninkou a krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie rezančeky na zelenine, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Zapekaná bravčová krkovička s pórom a údeným syrom, šťuchané zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, syrová omáčka, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,7) 130g
4. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 130g
5. PIZZA–GAZDOVSKÁ ( rajčinový základ, syr, saláma, klobása, cibuľa, feferóny, bar. roh, vajce) (1,3,7) 560g

 

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.