Pondelok

 

Polievky:
1. Kapustová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia na zelenine, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Karé v slaninovom cestíčku, zemiaková kaša, kyslá obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Varené hovädzie, kôprová omáčka, knedľa (IR) (1,3,7) 300g
4. PIZZA – (rajč. základ, syr, šunka, slanina, šampiňóny) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Utorok

 

Polievky:
1. Šošovicová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaný kurací GORDON BLEU, ryža, obloha (SK) (1,3) 130g
2. Bravčové dusené na rasci, cestovina (CZ) (1,3) 130g
3. Domáci hamburger, hranolky, dressing (IR) (1,3,7) 130g
4. PIZZA – (rajč. základ, syr, saláma, klobása, kukurica, feferóny) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Streda

 

Polievky:
1. Šampiňónová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Zeleninová s mrveničkou (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na bylinkovom masle, volské oko, ryža, obloha (SK) (1,7) 250g
2. Grilovaná krkovička na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, obloha (CZ) 130g
3. Konfitované kačacie stehno, dusená červená kapusta, knedľa (CZ) (1,3,7) 250g
4. PIZZA 11 – (rajč. základ, syr, kuracie mäso, šampiňóny, niva) (1,3,7) 600g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Čínska ostro – kyslá 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená pikantným kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Vyprážaná Jánošíková kapsa ( bryndza, slanina ), ryža, obloha (CZ) (1,7) 130g
3. Hlivový perkelt, cestovina (1,3,7) 130g
4. PIZZA – (rajč. základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Piatok – ZATVORENÉ

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.