Pondelok

 

Polievky:
1. Špenátová krémová, krutóny (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací perkelt, cestovina (SK) (1,3,7) 130g
2. Prírodné karé s volským okom, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1) 130g
3. Mexický guláš, ryža, obloha (DE) (1) 130g
4. Vyprážaný karfiol, varené zemiaky s petrž. vňaťou, domáca tatárska omáčka, obloha (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Utorok

 

Polievky:
1. Fazuľová so širokými rezancami (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací steak na zelenine, batatové hranolky, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Francúzske zemiaky, kyslá obloha (1,3,7) 130g
3. Vyprážaná Jánošíková kapsa ( bryndza + slanina ), ryža, obloha (CZ) (1) 130g
4. Nuttelové palacinky s ovocím a šľahačkou (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, saláma, červená cibuľa) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Streda

 

Polievky:
1. Hrášková kyslá, chlieb (1,3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Rizoto s kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Belehradský rezeň, paprikové zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Bravčová panenka v bylinkovej kruste, omáčka z lesných húb, ryža, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
4. Domáce parené buchty s lekvárom a orechovou posýpkou, preliate horúcim maslom (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, slanina, baraní roh) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážaný kurací rezeň, ryža, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Cigánska v žemli, kyslá obloha (CZ) (1) 130g
3. Hovädzie dusené, zemiakovo hráškové pyré, obloha (DE) (1,3) 130g
4. Bryndzové halušky so slaninkou a jarnou cibuľkou (3,7) 450g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, saláma, šampiňóny) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

Piatok

 

Polievky:
1. Kelová, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kurací plátok na kari omáčke, ryža, obloha (SK) (1,7) 130g
2. Čevabčiči s cibuľkou a horčicou, varené zemiaky (CZ) (1) 130g
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) (1,3,7) 130g
4. Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska omáčka, obloha (1,3,7) 130g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, kukurica) (1,3,7) 560g
Dezert (1,3,7,8) + citronáda

 

PIZZA ROZVOZ :

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.