Pondelok

 

Polievky:
1. Špenátová krémová s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Pikantné kuracie soté, ryža, obloha (SK) (1) 130g
2. Prírodné bravčové karé s volským okom, ½ ryža + ½ hranolky, obloha (CZ) (1) 130g
3. Sviečková na smotane, knedľa (DE) (1,3,7) 130g
4. Vyprážaný karfiol, pečené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, šampiňóny, olivy, artičoky) (1,3,7) 560g

 

Utorok

 

Polievky:
1. Kelová s paprikou, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Grilované kuracie prsia na zelenine, batatové hranolky, obloha (SK) (1) 130g
2. Bravčové karé v slaninovom cestíčku, pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Hovädzie na hubách, ryža, obloha (CZ) (1) 130g
4. Hlivový perkelt, cestovina (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, saláma, údený syr, červená cibuľa) (1,3,7) 560g

 

Streda

 

Polievky:
1. Šošovicová kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Rizoto s kuracím mäsom, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (7) 350g
2. Vyprážaná bravčová kapsa ( niva / slanina ), pečené zemiaky, obloha (CZ) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka plnená sušenou rajčinou, zemiakovo hráškové pyré, obloha (CZ) (1,7) 130g
4. Domáce jahodové gule s tvarohom (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, šampiňóny) (1,3,7) 560g

 

Štvrtok

 

Polievky:
1. Srbská fazuľová s údeným mäsom, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zapekané kuracie prsia so šampiňónmi a syrom, ryža, obloha (SK) (1,7) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (CZ) (1,3,7) 130g
3. Diabolská roštenka, hranolky, dressing, obloha (DE) (1,3,7) 130g
4. Kapustné strapačky so slaninkou (1,3) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, pikantná saláma, kukurica, mozzarella) (1,3,7) 560g

 

Piatok

 

Polievky:
1. Cesnaková krémová s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážané kuracie prsia, ryža, obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, obloha (CZ) (1,7) 130g
3. Hovädzí guláš, knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Krémové tagliatelle s kúskami lososa (NO) (1,3,7) 350g
5. PIZZA– (rajč. základ, syr, šunka, šampiňóny, kukurica) (1,3,7) 560g

 

LETÁK PRE ROZVOZ JEDLA:

Leták rozvoz jedla na stiahnutie v PDF.

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.