Obedové menu
Zlatý Mlyn - Priestor pre oddych a zábavu.
Obedové menuOd 25.9.2023 do 29.9.2023Objednávky na Tel.č.: 0948 129 007Cena rozvoz – 5.90 €, Reštaurácia 5.90 €
Pondelok
Polievky: |
|||
1. Cesnaková krémová s krutónmi | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Prírodná kuracia kapsa s bryndzou a slaninkou, pečené zemiaky, zel. obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
2. Steak z krkovičky na fazuľových strukoch, šťuchané zemiaky, zel. obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
3. Hovädzí tokáň na červenom víne, dusená ryža, kyslá uhorka (SK) | (1) | 130g | |
4. Vyprážaný encián, hranolky, domáca tatárska omáčka, zel. obloženie | (1,3,7) | g | |
Utorok
Polievky: |
|||
1. Frankfurtská s párkom, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kuracia rolka plnená baby špenátom, syrová omáčka, dusená ryža, zel. obloženie (SK) | (1,3,7) | 230g | |
2. Bravčové karé v cibuľovom cestíčku, pečené zemiaky, kyslá obloha (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Sviečková na smotane, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Bolonské špagety, strúhaný syr | (1,3,7) | g | |
Streda
Polievky: |
|||
1. Fazuľová kyslá, chlieb | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Zemiaková placka plnená kuracím soté, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Záhorácky závitok, maslové zemiaky s petržlenovou vňaťou, zel. obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Grilovaná bravčová panenka, omáčka z lesných húb, dusená ryža, zel. obloženie (SK) | (1,7) | 130g | |
4. Ovocné knedličky s tvarohom a ovocím | (1,3,7) | g | |
Štvrtok
Polievky: |
|||
1. Hŕstková, chlieb | (1) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Vyprážané vykostené kuracie stehno, dusená ryža, kompót (SK) | (1,3,7) | 130g | |
2. Živánska na plechu, kyslá obloha (SK) | (3) | 130g | |
3. Varené hovädzie, kôprová omáčka, domáca parená knedľa (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. PIZZA – rajčinový základ, syr, šunka, slanina, baraní roh | (1,3,7) | g | |
Piatok
Polievky: |
|||
1. Boršč s kyslou smotanou, chlieb | (1,7) | 0,33l | |
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) | (1,3,9) | 0,33l | |
Hlavné jedlo: |
|||
1. Kuracie KUNG PAO, dusená ryža, zel. obloženie (SK) | (1) | 130g | |
2. Vyprážaná bravčová kapsa (syr, šunka, kápia), pečené zemiaky, zel. obloženie (SK) | (1,3,7) | 130g | |
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) | (1,3,7) | 130g | |
4. Hlivový perkelt s kolienkami | (1,3,7) | 110g | |
ROZVOZ JEDLA:
https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/
ROZVOZ PIZZE:
MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/
Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >
Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >
KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>
Zmena jedálneho lístka vyhradená
Pôvod mäsa:
Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)
Alergény
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.