Pondelok

Polievky:
1. Fazuľová so širokými rezancami (1,3,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Chrumkavé kuracie prsia v chipsoch, pečené zemiaky, dressing, zeleninové obloženie (SK) (1,3,7) 130g
2. Bravčové dusené na rasci s haluškami (SK) (1) 130g
3. Mexický hovädzí guláš, dusená ryža, kyslá obloha (SK) (1,7) 130g
4. Zemiakové knedle plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta (1,3,7) g

 

Utorok

Polievky:
1. Gulášová z mletého mäsa, chlieb (1) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Kuracie prsia v syrovom cestíčku, zemiaková kaša, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Pečená bravčová krkovička, kapusta, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
3. Grilovaná bravčová panenka, nivová omáčka, slaninový chips, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (7) 130g
4. Hlivový perkelt s cestovinou (1,3,7) g

 

Streda

Polievky:
1. Struková kyslá, chlieb (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Zemiaková placka plnená pikantným kuracím soté, strúhaný syr, kyslá obloha (SK) (1,3,7) 130g
2. Prírodný bravčový plátok s volským okom, pečené zemiaky, zel. obloženie (SK) (1,3) 130g
3. Španielsky vtáčik, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1,3) 130g
4. Domáce šišky s marmeládou (1,3,7) g

Štvrtok

Polievky:
1. Boršč s kyslou smotanou, chlieb (7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Prírodná kuracie rolka plnená restovanou zeleninkou v slaninovom opasku, dusená ryža, zeleninové obloženie (SK) (1) 130g
2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát (SK) (1,3,7) 130g
3. Sviečková na smotane, domáca parená knedľa (SK) (1,3,7) 130g
4. Kapustné strapačky so slaninkou (1,3) g

Piatok

Polievky:
1. Cesnaková krémová s krutónmi (1,7) 0,33l
2. Slepačí vývar s mäsom a rezancami (SK) (1,3,9) 0,33l
Hlavné jedlo:
1. Vyprážané vykostené kuracie stehno, dusená ryža, kompót (SK) (1,3,7) 130g
2. Čevabčiči s horčicou a cibuľkou, maslové zemiaky (SK) (1,7,10) 130g
3. Hovädzie špikované, karlovarský knedlík (SK) (1,3,7) 130g
4. Grilovaný pstruh, holandská omáčka, batátové pyré, zeleninové obloženie (SK) (3,4,7) 110g

ROZVOZ JEDLA:

https://zlatymlyn.sk/jedalny_listok_a_la_carte/

 

 

ROZVOZ PIZZE:

MOŽNOSŤ OBJEDNÁVKY Z PONUKY PIZZE AJ MIMO OBEDOVÉHO MENU: https://zlatymlyn.sk/pizza/

 

Obedové menu na stiahnutie vo formáte PDF >

Viac jedál nájdete v našom jedálnom lístku >

KOMPLETNÁ PONUKA PIZZE>

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená

Pôvod mäsa:

Slovensko (SK), Česko (CZ), Belgicko (BE), Írsko (IR), Nórsko (NO)

Alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)

2. Kôrovce a výrobky z nich

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Arašidy a výrobky z nich

6. Sójové zrná a výrobky z nich

7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich

9. Zeler a výrobky z neho

10. Horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.